Tuesday, June 7, 2011

My Visit To Miami, Florida...USA (Nov 2010) - FESTIVAL MARKET




Ini tempat tinggal saya di Miami - La Quinta

6 comments:

Kaktiny said...

nak gambar lagi lagi lagi lagi.. hihihihi..


tokma punya popiah sangaaaattt sedap wokeh.. sgt sedaaap.. sungguh lazat dan enak!.. yummmyyy...


hihihi..

iina said...

wah kak.. p jalan2 usa ekk.. best ye ;)

MARIA KS said...

Tiny : gambar miami tak banyak... tetiba jer lupa na amik gambo. Nanti load pic lain ek...sori...

Sedap ker popia tuuu...ya Allah nanti tokma wat lagi..!

MARIA KS said...

iina : tu ler 1st time jalan sensorang you...! belasah jer.. apply visa sendiri, booked ticket pun sendiri, persediaan pun sendiri sendiri jer...tak penah2 jalan hah amik kau sampai ke tepi pantai Miami..hehehehe. Jalan2 pi umah kawan lama masa school dulu dia kawin ngan local. Memang seronok sampai tak hengat nak amik gambo.

Ada citer baru lagi...tungguuuu..!

maza said...

Uiks.. ni yg jealous ni.. huhuhu

tokma gi miami tu tak ngeri dgn tornado ke? ahaks (ayat dengki maza)

MARIA said...

Isshh...maza ni memang dengki tau...!